Svjetska turneja
34

Rasprodane Early Bird ulaznice za sarajevski koncert Kraftwerka, počela pretprodaja

Klix.ba
Rasprodane su Early Bird ulaznice za sarajevski koncert Kraftwerka koji će biti održan 25. februara u dvorani Mirza Delibašić na Skenderiji.

Ulaznice za ovaj 3-D koncert od danas se mogu kupiti po pretprodajnoj cijeni od 38 KM, online i na prodajnim mjestima sistema kupikartu.ba širom Bosne i Hercegovine.

Koncertu jednog od najznačajnijih bendova u historiji popularne muzike, koji po općem mišljenju predstavlja vrhunac savremene koncertne produkcije, prisustvovat će publika iz svih gradova Bosne i Hercegovine. Pored Sarajeva, najveći broj posjetilaca će biti iz Mostara i Tuzle, a što se tiče susjedstva, najviše publike dolazi iz Splita, Dubrovnika i Podgorice.

Svjetska turneja Kraftwerka, čijim je dijelom i sarajevski koncert, započela je prije nekoliko dana u Njemačkoj a ulaznice se kreću do vrtoglavih 150 eura. Sarajevski koncert Kraftwerka ima najpovoljniju cijenu ulaznice za ovaj vrhunski koncertni spektakl koji će pratiti 3-D video projekcije koje publika u Bosni i Hercegovini još nije imala priliku doživjeti na koncertu uživo.