Elektronska muzika
20

Rasplešite se i uživajte: Priključite se zabavi Garden of Dreamsa

S.H.P.
Ekipa Garden of Dreamsa (GoD) odlučila je da fanovima elektronske muzike olakša ostanak u kući, ali i nadoknadi Garden of Dreams događaj koji se trebao održati danas RTV Domu, a koji je pomjeren zbog koronavirusa.

Cilj je, naravno, promovisati elektronsku muziku, ali i prirodne ljepote, kulturnu te historijsku baštinu Bosne i Hercegovine. Garden of Dreams presents BiH novi je projekat iz MPA organizacije.

Večeras će biti predstavljena video razglednica Sarajeva, a GoD će, s magične lokacije na kojoj neće biti publike, svim ljubiteljima elektronskog zvuka, još jednom priuštiti nezaboravan doživljaj bh. prijestonice. Muzičke note će ovom prilikom birati Bonjasky b2b G.Edd. Video produkciju ovog jedinstvenog projekta potpisuje Komitet.

Od 21 sata GoD pratite na njihovoj Facebook stranici, a od 23 sata zabava se nastavlja na njihovom YouTube kanalu.

Elektronska muzika umanjuje bol i čini nas sretnijima. Naime, prema naučnim istraživanjima kada slušamo muziku, oslobađa nam se dopamin, hormon sreće i zadovoljstva, aktiviraju nam se uspomene, emocije, misli i pokreti, a naš mozak muziku koju slušamo i dodatno obrađuje, čime iskustvo slušanja i uživanja postaje još bogatije.

Stoga nema sumnje kako je ovo je idealna prilika da uzmete svoju dozu sreće i radosti, koja nam je svima u trenutnoj situaciji jako potrebna, i barem virtualno budete dio Garden of Dreams magije.