Druga noć
153

Rambo Amadeus proslavio rođendan na bini osmog haloo Sarajevo Beer Festivala

Klix.ba
Foto: Adnan Lingo (Foto: D. S./Klix.ba)
Foto: Adnan Lingo
Mladi sarajevski band Jindasi otvorili su drugu noć 8. haloo Sarajevo Beer Festivala, a nakon njihovog nastupa na parkingu ispred Olimpijske dvorane Zetra, FMJAM trio Frenki, Kontra, Indigo, svojim rimama i nastupom dokazali zašto su jedni od najbojih i najuticajnijih regionalnih repera.

Noć se nastavila uz zvuke banda Kojoti koji su ispunili obećanje i publici priuštili koncert visokonaponskog rock'n'rolla bez pauze.

Legendarni Rambo Amadeus na bini 8. haloo Sarajevo Beer Festivala proslavio je rođendan. Posjetioci festivala uživali su u jedinstvenoj muzičkoj fuziji jazz, funk, etno i roka koju su priredili Rambo Amadeus i njegov band.

Publika je i sinoć uživala u brojnim takmičarskim igrama, industrijskim i craft pivama i odličnim svirkama. Osmi haloo Sarajevo Beer Festival završava se koncertima Mostar Sevdah Reunion i Haris Džinović.

"Svi posjetioci i danas mogu iskorititi besplatan prevoz za dolazak na festival i povratak kući uz Class Plus Bus autobuse. Polazna stanica za autobus je INA Stup benzinska pumpa u 18:00 sati, vozit će prema Vijećnici, pored Centralne Banke do Olimpijske dvorane Zetra. Class Plus bus zaustavljat će se na autobuskim stajalištima i na benzinskoj pumpi Energopetrol na Čengić Vili.

Festivalske kapije otvaraju se u 16 sati, a ulaz do 18 sati je besplatan.

Ulaznice po cijeni od 10 KM mogu se kupiti putem portala kupikartu.ba, plato Skenderija i biletarnici BKC-a, ali i na zvaničnom prodjanom mjestu na samom ulazu na festival.