"Treba nam tolerancija"
15

Radio TNT organizuje rođendansku proslavu uz festival

Klix.ba
Foto: Arhiv
Foto: Arhiv
Krajem ljeta, već tradicionalno, Radio TNT organizuje rođendansku proslavu uz muzički festival u Travniku. Peti TNT Fest će biti održan na otvorenom rukometnom igralištu, 31. augusta i 1. septembra ove godine.

Glavno ime ovogodišnjeg festivala, na kojem će nastupiti brojni domaći i regionalni bendovi, je fantastični bend Dubioza Kolektiv, koji najavljuje odličnu zabavu za 15. rođendan Radija TNT.

"Ove godine nam je sve u znaku petice. Organizujemo peti festival, petnaesti nam je rođendan, pa skladno sa pričom o broju pet, u petom mjesecu planiramo objaviti konkurs za mlade bendove koji će nastupati na našem festivalu. Naravno, odabrat ćemo samo pet najboljih bendova, a o tome će odlučivati žiri od pet članova", kaže Rahela Čabro, PR menadžerica TNT Festa.

Peti TNT Fest se održava pod sloganom "Treba nam tolerancija", što jasno ukazuje na plan ekipe Radija TNT da okupi sve ljude dobre volje i pruži im odličan provod uz rock bendove iz Bosne i Hercegovine i regije.

"Vjerujemo da će peti TNT Fest posjetiti bar 5000 osoba. Zato u svoj ljetni kalendar obavezno upište dolazak na festival koji se održava krajem augusta u Travniku. Dođite i uživajte u odličnoj muzici, turističkoj ponudi Travnika i Tuborg pivu koje je generalni sponzor festivala", dodaje Rahela Čabro.