|

Pulp nakon 15 godina u staroj postavi na Exitu

Pulp nakon 15 godina u staroj postavi na Exitu
0
S
Sarajevo-x.com
23.2.2011. u 10:36
2
komentara
0

dijeljenja
Pulp nakon 15 godina u staroj postavi na Exitu
Britanski alter pop bend Pulp ponovo se okupio i odlučio odsvirati nekoliko koncerata ovog ljeta, a jedan od njih je i onaj na festivalu Exit u Novom Sadu. Na tamošnjoj tvrđavi članovi originalnog benda Nick Banks, Jarvis Cocker, Candida Doyle, Steve Mackey, Russell Senior i Mark Webber će svirati pjesme iz svih dijelova svoje karijere.
Pulp je nastao 1978. godine, a objavili su sedam albuma, od kojih je posljednji izašao 2002. Bend se u ovom sastavu nije okupio još od 1996.

Festival Exit ove godine se održava od 7. do 10. jula, a prethodno su najavljeni nastupi grupa Arcade Fire, Portishead, Grinderman, Underworld, Beirut, Hadouken!, Fedde Le Grand, Joris Voorn, Tiga, Joachim Garraud, James Zabiela, Gramophonedzie, Partibrejkers, Petrol, BIrie FM, The Good Guys i Svi na pod.

Kupcima ulaznica za Exit (tzv. Exit Tribe) koji su barem jednom u posljednje tri godine kupili ulaznicu za ovaj festival omogućena je kupovina paketa (četverodnevna ulaznica, prevoz i mjesto u kampu) za samo 98 KM. Za nove kupce u ponudi je ograničen broj četverodnevnih ulaznica od po 98 KM i mjesto u kampu za 50 KM.

Ova ponuda traje do 1. marta, nakon čega će ulaznice iznositi 118 KM.

Službena prodajna mjesta Exita u BiH su:

Sarajevo: Cafe bar Opera, Delikatesna radnja, Kupikartu.ba
Tuzla: Tuzlalive.org, Urban Beatz Lounge
Banja Luka: Turistička agencija Sebastijan
Bijeljina: Klub Soba
Zenica: Cafe Backstage
Mostar: Cafe Popaj
Brčko: Pub Old Dubliner
Prijavi grešku


Komentari (2)
Da biste mogli pisati komentare molimo da se prijavite ili registrujete...