Muzika
0

Puff Daddy na sudu zbog alimentacije

NINA
Slavni reper i bogataš Puff Daddy, koji je poznat i po imenu Sean Combs, kaže da ga je povrijedilo to što je majka njegovog prvog djeteta sudskim putem tražila povećanje alimentacije, jer njegovoj djeci ništa ne nedostaje.

On se telefonom javio agenciji Associated press, želeći dati izjavu u povodu tužbe Mise Hylton-Brim, majke njegovog 10-godišnjeg sina Justina.

"Ona i ja smo imali divan odnos i onda je ona odjednom preko suda tražila povećanje alimentacije", kazao je pjevač.

U augustu je sud naložio Combsu da poveća alimentaciju za prvo dijete sa 5.000 na 35.000 dolara, koliko plaća majci njegovog drugog djeteta Christiana, manekenki Kim Porter, s kojom se, poslije raskida, ponovno viđa.

Combs kaže da se s Hylton-Birmovom, koja radi kao modni stilist pjevačice Lil' Kim i drugih poznatih osoba, prije nekoliko godina dogovorio da alimentacija bude 5.000 dolara, ali da joj je uvijek davao više od te sume. On je rekao da je plaćao sinovljevo školovanje i liječenje, i da mu je kupovao odjeću i sve ostalo što je njegov sin poželio.

"Moj sin ide u najbolje škole, ima privatne profesore, a da i ne spominjem svoje restorane koje sam nazvao njegovim imenom. Ne znam što još mogu učiniti za svog sina", izjavio je reper.

Combs, koji se žalio na odluku suda da mu se poveća alimentacija na 35.000 dolara mjesečno, tvrdi da Hylton-Brimova traži novac zato što se razvodi od supruga s kojim ima još djece.

"Ona ne traži novac za dijete, već za sebe. Ja volim majku svog prvog djeteta i nikada ne bih učinio ništa što bi je povrijedilo, ali moram odbraniti sebe, jer smatram da sam dobar otac", kazao je on.