Do 21. septembra
1

Publika bira sljedeći singl Tonyja Cetinskog

Klix.ba
Jedan od najpopularnijih hrvatskih pjevača Tony Cetinski svojim fanovima je omogućio da "kumuju" novom njegovom singlu, odnosno da izaberu pjesmu koja će postati treći singl i najaviti novi album.

Sljedeći Tonyjev hit možete izabrati od 14. do 21. septembra.

"Opet si pobijedila", i "Zbogom odlazim" dva su aktuelna singla kojima je Tony Cetinski najavio svoj novi studijski album u izdanju Aquarius recordsa. Prvi singl "Opet si pobijedila" do sada je osvojio prva mjesta na nacionalnim, regionalnim i lokalnim radiostanicama.

Nakon nevjerojatnog uspjeha ove pjesme predstavljena je i "Zbogom odlazim", koja je nastavila osvajanje publike i pripremu za plasman novog studijskog albuma. Publika na koncertima horski pjeva oba singla, zato je odgovornost pred cijelom ekipom koja radi na novim pjesmama još veća.

"Hvala svima na podršci i energiji kojom nadahnjujete mene i ekipu koja vrijedno radi na stvaranju mog novog albuma", poručio je Tony Cetinski i dodao: "Mišljenje moje publike mi je najvažnije i zato sam odlučio zamoliti ih za pomoć kako bi zajednički donijeli jednu važnu odluku. Želim da moja publika izabere slijedeći singl.

Tony i ekipa odlučili su podijeliti sa svojom publikom dijelove čak tri nove pjesme i zatražiti mišljenje i pomoć svojih najvažnijih kritičara.

Na Tonyjevoj službenoj FB stranici poslušajte dijelove tri nove pjesme i glasajte za svog favorita.