"Zapleši s nama"
22

PS B-Dance novim videom sve poziva na ples

A. P.
Plesni studio B-Dance iz Mostara s posebnim zadovoljstvom predstavlja svoj novi videospot za autorsku pjesmu "Zapleši s nama" koja je ujedno i himna plesnog studija.

Tekst i muziku za veselu i energičnu pjesmu koja poziva sve na ples napisala je predsjednica plesnog studija B-Dance i muzičarka Željka Zovko dok je aranžman djelo producentskog dua Unanimo. Pjesmu izvodi vokalno plesna grupa B-Stars koja je jedinstven autorski program ovog uspješnog plesnog studija u kojem djeca pjevaju, plešu i snimaju autorske pjesme.

Videoprodukcija povjerena je talentiranoj Danieli Antičić, inače plesačici B-Dancea, koja je sav materijal snimila i montirala u jednu sjajnu plesnu priču. Kadrovi spota snimani su u Mostaru, a akteri videa su treneri, plesači i pjevači PS B-Dancea.

Svi koji žele biti dio ove rasplesane plesne ekipe u toku su upisi u programe grupa hip hopa, break dancea, street showa, vokalno plesne grupe B-Stars te plesne radionice za najmlađe koje će s radom početi od utorka 3. septembra 2019.godine.

Kako biste osigurali svoje mjesto na vrijeme, upisati se možete online ili doći na dan upisa u ponedjeljak 2. septembra od 19 do 20:30 sati.

Treninzi se održavaju u prostorijama plesnog studija B-Dance na adresi Zagrebačka 10 (preko puta zgrade spajalice).

"Zaplešite i budite dio najtrofejnijeg plesnog studija u street plesovima", poručuju u pozivu.