|

Prvi reality show u potrazi za DJ zvijezdom u BiH

Prvi reality show u potrazi za DJ zvijezdom u BiH
0
S
Sarajevo-x.com
23.2.2011. u 22:46
16
komentara
0

dijeljenja
Prvi reality show u potrazi za DJ zvijezdom u BiH
"DJ Talent Show je prvi show koji će okupiti ljubitelje elektronske muzike, a koji će se početkom aprila naći na ekranima PINK BH. Radi se o svjetskoj premijeri, budući da ovakav vid relity showa dosad još nigdje u svijetu nije organiziran", istakao je Igor Kraišnik, direktor "Apriori komunikacija".
Autori ovog projekta su "Apriori komunikacije", a realizuju ga u saradnji sa PINK BH televizijom. DJ Talent show audicije biti će održane u 10 gradova: Banjoj Luci, Bihaću, Bijeljini, Brčkom, Čapljini, Foči, Mostaru, Sarajevu, Tuzli i Zenici. Nakon 10 audicija ekipa seli u studio PINK BH, gdje će se od 10 finalista njih šestero takmičiti za titulu DJ 2011. godine.

Još jedna inovacija u ovom projektu je voditeljski par. Od 137 prijavljenih, žiri je odabrao 10 finalista od kojih njih devetero su se odazvali i imali priliku pokazati voditeljske sposobnosti i skrivene ambicije.

Finalisti su nastupali pojedinačno, te u paru, a njihova imena su: Selma Spaho, Ognjen Krivošić, Aida Abdičević, Ivan Bajdak, Oliver Osti, Gorica Popović, Dženita Kriještorac, Nina Hulusić i Danijel Dakić.

Javnost će imati priliku da od srijede 23. februara putem web-stranice www.djtalentshow.ba, dajući svoje lajkove, odabere najboljeg voditelja, odnosno voditeljski par koji će nas početkom aprila voditi kroz priču elektronske muzike.
Prijavi grešku


Komentari (16)
Da biste mogli pisati komentare molimo da se prijavite ili registrujete...