{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Prvi koncert Sergeja Ćetkovića u Tuzli protekao u fenomenalnoj atmosferi

7.3.2015. u 08:22
1.372
23
Prvi koncert Sergeja Ćetkovića u Tuzli protekao u fenomenalnoj atmosferi
1.372
Crnogorski kantautor Sergej Ćetković u petak uvečer je prvi put u karijeri nastupio pred publikom u Tuzli.
Ulaznice za njegov koncert su na štandu Seje&Vilija prodate u jednom danu, a publika je sa omiljenim pjevačom pjevala u jednom dahu.

"Ovakve koncerte treba održavati jednom godišnje. Do večeras nisam bio u Tuzli, ali se nadam da ćemo se bar jednom godišnje družiti", rekao je Sergej Ćetković uz gromoglasan aplauz.

Njegovi hitovi poput "Pogledi u tami", "Proketa bila", "Sati, dani, godine" ispraćeni su horskim pjevanjem, a Ćetković je činio sve da se što bolje približi tuzlanskoj publici koja je u potpunosti ispunila koncertnu salu BKC-a.

Na koncu dobro obaviještena tuzlanska publika crnogorskom kantautoru je čestitala rođendan, koji će proslaviti 8. marta, a nakon toga Ćetković i Tuzlaci su otpjevali uvodnu pjesmicu popularnog dječijeg serijala Branko Kockica.

Poslije gotovo dvosatnog muziciranja i Ćetković, ali i tuzlanska publika su BKC napustili sa pregršt emocija. Sudeći prema njihovom raspoloženju, Agencija ZEUS, organizator koncerta, već treba početi rad na pripremi novog sljedećeg marta.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: