Muzika
83

ProRocks promovirali spot za pjesmu "Fališ mi ti"

Klix.ba
ProRocks, jedan od trenutno najtraženijih sarajevskih klubskih bendova, nakon konačne odluke da snime album, u petak, 20.10.2017.godine, u sarajevskom The PUB-u predstavili svoj prvi spot i singl "Fališ mi ti".

"Pjesma 'Fališ mi ti' je pjesma koju će mnogi pjevušiti uronjeni u splet emocija, u trenucima kada u mnoštvu sitnih i nebitnih želja otkrijemo onu pravu i najjaču. Opisuje momenat predaha od negativnosti života, prizivajući najljepša sjećanja i događaje. Sjećanja na one koji su srca obojili bojama ljubavi, a prošli su kroz naš život i još uvijek su tu", navode momci iz grupe.

Spot je sniman na više lokacija u Sarajevu, a snimanje, montažu i režiju potpisuje Damir Bašić, a za produkciju je zadužen eTV.

"Svima onima koji nas vole i koji će nas tek voljeti, poklanjamo ovu pjesmu i poručujemo: volimo vas, značite nam, hvala vam", izjavio je Adnan Muratović, basista benda koji je ujedno autor teksta i muzike za pjesmu "Fališ mi ti".

Osim Adnana, bend čine još i Jasmin Kojić (vokal), Olmo Vlahovljak (gitara), Mirza Begić (bubnjevi), Amir Ćefo (klavijature).