Muzika
0

Promocija festivala Exit u Sarajevu

EXIT
Kampanja “U Pokretu” predstavlja svojevrstan uvod za predstojeću kulminaciju EXIT festivala na Petrovarardinskoj tvrđavi.

Ideja posjećivanja gradova je da se ljudi “pokrenu” i prenesu duh optimizma našem regionu uz maksimalno EXITstatičnu atsmoferu.

Sve je počelo u Zagrebu, u petak ih je ugostila Ljubljana, a ono što nas čeka su Banja Luka i Sarajevo, a zatim pravac Skoplje.

Mali festival koji dolazi sa velikom pažnjom 17.06.2006. godine u Sarajevo, donosi fantastičnu euforiju EXIT-TUBORG akcije uz nevjerovatan Brake Beat zvuk UK dvojca poznatijeg kao Evil Nine.

Evil Nine je energični dvojac koji svoj muzički pravac formira od različitih uticaja-hip hop, punk, deep house, garage rock, techno i kraut rock-pri čemu stvaraju originalan i minimalan zvuk koji je vješto upakovan sa njihovom vještinom iskazivanja emocija.

Na Ljetnoj Pozornici Ilidža 6.000 pozvanih imat će priliku slušati još i Let 3, Letu Štuke, Eyesburn , Mistakemistake, Vladimira Ačića i Deeface-a.

Na ovom događaju će posjetiocima pored vrhunske zabave biti omogućeno da nabave kartu za EXIT po daleko nižoj cijeni od zvanične, naime ove godine EXIT poklanja 3.000,00 EUR svojoj Ekipi u vidu Voucher-a koji donose popust od 30% na cijenu četverodnevne karte.

Ljetna Pozornica Ilidža “U Pokretu” 17.06.2006.godine čekamo Vas.