DJ Syndrome
0

Promo miks drugog Code Music Festa

Sarajevo-x.com
Sa prošlogodišnjeg festivala
Sa prošlogodišnjeg festivala
Poznati bosanskohercegovački DJ, koji je svoju karijeru počeo u Njemačkoj, ove će godine nastupiti na drugom Code Music Festu kao resident u Jack Daniel's after party baru – Caffe "Porch".

Syndrome je jedan od najpopularnijih domaćih DJ-eva. Redovno nastupa je po najboljim evropskim klubovima sa velikim muzičkim imenima. Najavljuje odičnu zabavu na drugom Code Music Festu, a za tu priliku je snimio i ekskluzivni promo miks koji možete pronaći na adresi www.cmf.tnt.ba. Organizatori su omogućili besplatan download ovog miksa.

Cijena ulaznice za drugi Code Music Fest je 10KM, a u prodaji će se pojaviti od 10.09.2009. godine. Uskoro će biti omogućene i online ulaznice, a ulaz na projekcije filmova i after partyje besplatan.

Sarajevski bend "Letu štuke", poslije nedavnog uspješnog koncerta održanog na beogradskom Ušću pred 15.000 fanova, u okviru Beer Festa, nastavlja sa festivalskim nastupima, te će 3. oktobra nastupiti u okviru 2. Code Music Festa u Travniku.

Drugi Code Music Festival će biti održan od 28. septembra do 4. oktobra. Na festivalu će nastupiti bendovi T.B.F. (Split), Letu štuke (Sarajevo), KillingJazzHardCoreBaby (Travnik), KZU ole ole & PZU oje oje (Travnik) te nekoliko neafirmisanih bendova iz Srednje Bosne.