Koncert
0

Prljavci "zapalili" Široki Brijeg

Sarajevo-x.com
Brojni poklonici hrvatskog benda Prljavo kazalište u četvrtak navečer okupili su se u gradskoj dvorani u Širokom Brijegu. Mladen Bodalec i njegovi kolege iz benda željeli su da svojim nastupom okupe što više ljudi na proslavi tridesetog rođendana, što se naposljetku i ostvarilo, pa su njihov koncert popratile hiljade obožavatelja.

U dvorani je bila postavljena pozornica duga čak 15 metara, a publika je mogla čuti neke od svojih najdražih hitova. Na koncert su došle sve generacije, i stari i mladi, a Prljavci su, osim starih hitova poput 'Marine', 'Ne zovi, mama, doktora', 'Sve je lako kad si mlad', 'Lupi petama', predstavili i neke nove pjesme koje će se naći na nadolazećem albumu pod nazivom "Tajno ime". Svi posjetitelji na poklon su dobili i promotivni CD.

Uprkos 30 godina postojanja, momci iz benda ni ne pomišljaju na umirovljenje, već planiraju nove projekte, nastupe i turneje.

"Pred nama je ljetna turneja, a istovremeno intenzivno radimo na novim pjesmama. Pomalo nas hvata nervoza jer nismo sigurni kako će ga slušatelji prihvatiti. Nismo mijenjali gotovo ništa, album i dalje nosi tipičan zvuk 'prljavaca', imamo isti pogled na svijet kakvog smo imali i prije 30 godina, a tekstovi su nam i dalje upečatljivi i provokativni, govore o običnom čovjeku i njegovim svakodnevnim problemima", ispričao je Bodalec koji se publici od srca zahvalio na podršci koju grupa uživa već dugi niz godina.

"Ove godine slavimo trideset godina života s vama i na tome vam hvala, a posebno zahvaljujemo Karlovačkom pivu koje nam je sve ovo omogućilo“, poručio je Bodalec sa pozornice, dok ga je publika pozdravila glasno i sa ovacijama. Karlovačko live se nastavlja, a svi koji su propustili koncert u Širokom Brijegu, nezaboravnu atmosferu će moći osjetiti u subotu 20.12. u sportskoj dvorani u Novom Travniku, opet u okviru manifestacije Karlovačko live.