Zetra
0

Pripreme za koncert "Zajedno za život" u završnoj fazi

FENA
Pripreme za koncert "Zajedno za život", koji će biti održan 6. februara u Zetri, u završnoj su fazi, dok je interes publike za taj koncert svakim danom sve veći, ne samo u Sarajevu već i u ostalim gradovima u BiH.

Najavljen je dolazak i publike iz Slovenije, ali i susjednih zemalja, navodi se u saopćenju organizatora ovog humanitarnog događaja.

"Publika je prepoznala veličinu i značaj koncerta "Zajedno za život", kao i pozitivnu energiju koja je stvorena oko ovog muzičkog događaja, tako da je u prvih sedam dana pretprodaje prodato 2.000 ulaznica", kazala je glasnogovornica projekta Ismeta Dervoz.

Koncert će otvoriti "Plavi orkestar", a zatim će nastupiti "Letu štuke", "Bombaj štampa" i Dino Merlin.

Pored ta četiri benda, nastupit će i gosti.

"Želja je svih kolega muzičara da svojim sudjelovanjem doprinesu uspješnosti koncerta, a nas kao organizatora da publici priuštimo nezaboravnu noć. Nadamo se da će koncert privući veliki broj ljubitelja dobre muzike koji će kupiti ulaznicu za koncert i dobro se zabaviti", istakla je Dervoz.

Ulaznice za koncert po cijeni od 15 KM mogu se kupiti u Sarajevu, Travniku i Zenici.

U Sarajevu se karte mogu nabaviti kod uličnih prodavača na platou Skenderije i ispred tržnice Markale, te u turističkim agencijama "Bis Tours" i "Zoitours", u Mercatoru te CD shopovima u "Robotu" Novo Sarajevo i BBI Centru.

Ulaznice se mogu kupiti u poslovnici "Bis Toursa" u Zenici, te u turističkoj agenciji VTA u Travniku.