Banjaluka
0

Pripreme za koncert Kravitza teku po planu

SRNA
Pripreme za koncert Lennyja Kravitza koji će biti održan 9. juna na Gradskom stadionu u Banjaluci, teku po planu, izjavio je predstavnik jednog od organizatora koncerta "Front Stage" iz Banjaluke Siniša Tomić.

Tomić je na konferenciji za novinare rekao da je u prodaju pušteno 12.000 karata, od čega je već 40 odsto prodato i istakao da će ovaj koncert doprinijeti promociji Banjaluke i Republike Srpske (RS).

On je dodao da bi Lenny Kravitz trebalo da svira dva sata, a prije njega bi trebalo da nastupe dvije predgrupe. 

Predstavnik "Lupa promocije" iz Zagreba Maja Valjak rekla je da ovo peti koncert Lennyja Kravitza koji organizuje ova kompanija, koja je do sada organizovala i koncerte drugih svjetskih zvijezda kao što su Madonna, Pink, Shakira, Brian Adams.  

Ona je dodala da banjalučku publiku očekuje odličan koncert, sa sjajnom produkcijom.  

Predstavnik  novosadskog "Studija Berar" Momčilo Berar rekao je da banjalučka publika može očekivati spektakl, na ogromnoj pozornici, identičnoj glavnoj bini festivala "Exit" u Novom Sadu. 

Karte za koncert mogu se kupiti na prodajnim mjestima u gradovima RS i u Sarajevu po cijenama od 30 KM za teren, 40 KM za istočnu tribinu, 60 KM za zapadnu, a u planu je i distribucija VIP karata.
Vlada RS podržala je održavanje ovog koncerta sa 100.000 KM, a grad Banjaluka sa 50.000 KM.