{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Prijavite se na Rock Marathon demo fest 2011.

S
13.7.2011. u 09:06
0
0
Prijavite se na Rock Marathon demo fest 2011.
0
Prijavite se na Rock Marathon demo fest 2011.
U Jablanici se već šesti put organizuje Rock Marathon demo fest, u organizaciji Vijeća mladih Općine Jablanica.
"RM demofest" je festival urbane muzike, koji se od svirke lokalnih bendova preobrazio u trodnevni festival na kojem su nastupile mnoge pop-rock zvijezde/bendovi sa ovih prostora, kao što su Irina & Storm, Zona isključenja, Alogia, Afrodizijak, Beware, Sheitans, Ofsajd...

RM demofest organizuje grupa entuzijasta, okupljena u organizaciju pod nazivom "Vijeće mladih Općine Jablanica", te tako pokušava dašak urbane kulture udahnuti u mali provincijski grad, Jablanicu. U dosadašnjih pet festivala nastupilo je više od 40 bendova i taj broj iz festivala u festival raste, kako raste i kvalitet samog festivala.

Ove godine konkurs za prijavu bendova ostaje otvoren do 24. jula 2011, a za sve bendove van Jablanice obezbjeđeni su hrana, smještaj i pokriće putnih troškova do 50 KM.

Sve tražene podatke u prijavi obavezno popunite, kako bi vaša prijava bila uzeta u razmatranje. Ukoliko ne postoje vaši snimci na internetu, odnosno nemate linka na kojem se oni nalaze, potrebno je da ih pošaljete na zvaničnu e-mail adresu organizatora festivala [email protected] sa naznakom "Prijava na RM demo fest 2011".

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Anketa
Hoćete li gledati novu "Audiciju"?
Komentari (0)
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: