Jablanica
0

Prijavite se na Rock Marathon demo fest 2011.

Sarajevo-x.com
U Jablanici se već šesti put organizuje <a href="http://rm-demofest.com.ba/index.php?option=com_content&view=article&id=37%3Aotvoren-konkurs-za-prijavu-takmiara-na-rock-marathon-demo-fest-2011&catid=1%3Avijesti">Rock Marathon demo fest</a>, u organizaciji Vijeća mladih Općine Jablanica.

"RM demofest" je festival urbane muzike, koji se od svirke lokalnih bendova preobrazio u trodnevni festival na kojem su nastupile mnoge pop-rock zvijezde/bendovi sa ovih prostora, kao što su Irina & Storm, Zona isključenja, Alogia, Afrodizijak, Beware, Sheitans, Ofsajd...

RM demofest organizuje grupa entuzijasta, okupljena u organizaciju pod nazivom "Vijeće mladih Općine Jablanica", te tako pokušava dašak urbane kulture udahnuti u mali provincijski grad, Jablanicu. U dosadašnjih pet festivala nastupilo je više od 40 bendova i taj broj iz festivala u festival raste, kako raste i kvalitet samog festivala.

Ove godine konkurs za prijavu bendova ostaje otvoren do 24. jula 2011, a za sve bendove van Jablanice obezbjeđeni su hrana, smještaj i pokriće putnih troškova do 50 KM.

Sve tražene podatke u prijavi obavezno popunite, kako bi vaša prijava bila uzeta u razmatranje. Ukoliko ne postoje vaši snimci na internetu, odnosno nemate linka na kojem se oni nalaze, potrebno je da ih pošaljete na zvaničnu e-mail adresu organizatora festivala [email protected] sa naznakom "Prijava na RM demo fest 2011".