{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Prijavite se na Red Bull MC Battle 2011

S
23.9.2011. u 10:19
0
1
Prijavite se na Red Bull MC Battle 2011
0
Prijavite se na Red Bull MC Battle 2011
Zainteresovani za učešće u Red Bull MC Battleu imaju još samo 24 sata za prijavu za takmičenje.
Prijave treba poslati na e-mail [email protected]. Prijava treba da sadrži audio ili video demo snimak (ili link na kojem se isti može preuzeti), ime, prezime, nickname, grad iz kojeg MC dolazi i kontakt telefon. Rok za prijave je 24. septembar 2011.

Šesnaest najboljih aplikanata boriće se u BiH finalu RB MC Battlea, 1. oktobra 2011. godine u Sarajevu, a za pobjednike su predviđene i lijepe nagrade.

Prva nagrada je Home Studio (studijski mikrofon, zvučna kartica, dva monitora i slušalice), druga nagrada komplet Reebok opreme, i treća je Dieselov parfem Only The Brave. Pored toga, pet prvoplasiranih sa BiH finala predstavljat će BiH na regionalnom Red Bull MC Battle finalu. Svi takmičari koji budu odabrani u 16 najboljih za BiH finale u Sarajevu imaće osiguran prevoz i smještaj u Sarajevu na dan eventa.

Najbolja četvorica se direktno plasiraju za učešće na regionalnom finalu, a petog BiH predstavnika svojim glasovima na www.redbull.ba bira publika između četvorice četvrtfinalista koji nisu uspjeli proći u polufinale.

A prva nagrada na regionalnom finalu je takođe jako primamljiva: putovanje u Amsterdam u Red Bull Studio i snimanje pjesme na Kooladeove beatove (beat po izboru pobjednika). Snimanje će trajati dva dana, a snima se u novembru ili decembru 2011. godine. Pobjedniku je osiguran all-inclusive: put, smještaj, hrana, beat za pjesmu i sva neophodna oprema u Red Bull Studio u Amsterdamu.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Anketa
Hoćete li gledati novu "Audiciju"?
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: