Zabava počinje
2

Pridružite se magičnim notama i zaplešite uz ekipu Garden of dreams

S.H.P.
Gardeon of Dream ekipa nakon Vranduka svoju zabavu preselio je na Tjentište. Zabava počinje upravo sada na zvaničnoj Garden of Dreams Facebook stranici dok se zabava u 23 sata nastavlja na zvaničnom Garden of Dreams YouTube kanalu.

Muziku večeras puštaju Bonjasky i G.Edd. Oni su i ovoga puta izabrali nabolje note za sve ljubitelje elektronskog zvuka.


"Muzika je rođena slobodna, a osvojiti slobodu njena je sudbina ", jednom prilikom izjavio je čuveni talijanski kompozitor i pijanist 20. stoljeća, Ferrucio Busoni, koji je i sam predvidio pojavu elektronske muzike.

Pokret elektronske muzike promovira slobodu, a čini se kako posljednjih godina ta sloboda doživljava svoj vrhunac.

Budući da je muzika put do srca i slobode, treće izdanje Garden of Dreams presents BiH vodi nas na uzbudljiv put do mjesta za koje je Josip Broz Tito tvrdio da je oduvijek bilo simbol slobode, a to je Sutjeska.

Nacionalni park "Sutjeska" ostao je upamćen kao poprište jedne od najvećih bitki u II svjetskom ratu, bitke koja se vodila između njemačkih okupacionih snaga i oslobodilačkih jedinica, koja se odigrala 1943. godine, u historiji poznata kao Peta ofanziva.

U ovoj epskoj bitki koja je trajala mjesec dana, a poznata je kao bitka na Sutjesci, živote je dalo više od 7000 partizana boreći se protiv šest puta brojnije i superiornije njemačke vojske.