Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
EKV i Disciplina kičme su grupe mog odrastanja. Uvijek smo bili neki autsajderi koji slušaju muziku ili grupe koji baš ne kotiraju najbolje bar što se tiče popularnosti ili ako hoćete pregleda na YT.
Podsjeća na Megi iz EKV-a...
Sigurno nije od droge umrila
R.I.P.
+++ Neka joj je laka zemlja +++ Ove ruke nisu male mnogima su pamet dale ali ali (avaj!) ali zar se ovaj dečko šali Nije dobro Bijelo dugme nije dobra Katarina šta je dobro, šta nam treba? Kičme kičme Disciplina!
Sav ovaj lažni humor Koji stvara umor Prazna igra reči Neko mora to da spreči... RIP ☹
Oko (evil eye/ al-’ayn) ubije 2 od 3 covjeka. Hiljade zavidnih oka na glumce, pjevace i javne osobe. Zato u Hellywood -u upotrebljavaju Khabbalu, misle da ce se magijom zastitit. HOLLYWOOD SECRETS--The Kabbalah Red String www.youtube.com/watch?v=HI8OpnjeyGo