Muzika
0

Premijerno prikazan Mostar Summer Fest Aftermovie 2015.

Klix.ba
Danas je u kinodvorani Blitz Cinestar kina u Mostaru na druženju medija i partnera Festivala, premijerno prikazan Mostar Summer Fest Official Aftermovie 2015.

"U ovim prostorijama ste gledali mnoge filmske kino hitove, no danas vam s velikim zadovoljstvom predstavljamo kratki film koji je izuzetno energičan, emotivan i veoma optimističan.“, istaknula je prije premijere Ana Ćavar, PR Mostar Summer Festa.

"Želja nam je da kroz vrhunske vizualne i audio efekte kreiramo video koji će na najbolji način prenijeti atmosferu Mostar Summer Festa. Stoga se moramo i zahvaliti Blitz CineStaru koji je prepoznao našu ideju i koji su nam velikodušno ustupili svoje prostore kako bi naš video uistinu bio prikazan na najbolji mogući način", dodala je.

Na predstavljanju filma su istaknuli kako je Festival prošle godine obilježila promjena lokacije, no kako su danas prezadovoljni što su posjetitelji sjajno reagirali na lokaciju i ideju da se industrijska zona (plato Mostarskog sajma) pretvori u Festivalsku oazu. Dodatno su se zahvalili Mostar Summer Fest volonterima kojih je iz godine u godinu sve više, kao i partnerima koji prepoznaju njihovu ideju.

Nakon premijere filma, medijima su otkrili kako nas ove godine na Festivalu očekuje, ne jedan, nego dva stagea. Naime, na glavnom stageu će posjetitelji uživati u nastupu vrhunskih bendova, dok će drugi stage, naziva INKUBATOR, biti rezerviran za sjajne mlade bendove čije vrijeme tek dolazi.

"Uistinu ne sumnjamo da će bendovi s Inkubator stagea kroz koju godinu svirati na glavnom stageu Mostar Summer Festa", zaključili su.

Podsjećamo, 4. Mostar Summer Fest će se održati 24. i 25. 6. 2016., a do tada pogledajte Official Aftermovie 2015.