|

Premijerno na Klix.ba: Novi spot benda The Last Location

Premijerno na Klix.ba: Novi spot benda The Last Location
223
Klix.ba
26.12.2014. u 16:02
0
komentara
223

dijeljenja
Bend The Last Location snimio je video za single "Ti odlaziš". Video je režirao Adni Isaković u produkciji Solid State productions, a postprodukciju potpisuje Bakir Fazlić.
Momci iz benda The Last Location su za pjesmu "Ti odlaziš" dobili nagradu fondacije Kovač iz Beograda za najoriginalniju kompoziciju na Festivalu Omladina u Subotici (Srbija) održanom prošlog mjeseca. U spotu se pojavljuje jedna od najuspješnijih bh. manekenki Sarah Čerkez

"Dugo smo radili na ovom materijalu i ovom pjesmom zapravo najavljujemo naš album. Single predstavlja svojevrsni novi zvuk kojem smo težili u kreativnom procesu i odrednica je našeg novog albuma. Zahvaljujemo se Sarah što nam je uljepšala video, jer zasigurno je jedan od najljepših i najuspješnijih modela koje Bosna i Hercegovina ima. Nadamo se da ćete uživati u pjesmi. Ovom prilikom željeli bismo svim čitateljima portala Klix.ba poželjeti sretnu i uspješnu 2015. godinu", izjavili su članovi benda.

The Last Location čine Fatmir Sulejmani (vokal), Edin Mucić (klavijature), Ahmed Latić (bass gitara), Danijal Bajraktarević (bubnjevi) i Muhamed Latić (gitara), a bend u narednom periodu nastavlja snimanje albuma u Sarajevu i Istanbulu.
Prijavi grešku


Komentari (0)
Komentari na članak su isključeni.