Muzika
24

Predstavite svoj bend, prijavite se na "Karlovačko rock off"

Klix.ba
Na svečanoj konferenciji koja se u prošli četvrtak dana održala u mostarskom klubu "Drugi način" predstavljen je novi projekt pod nazivom "Karlovačko rock off". Riječ je o takmičenju na kojem će se predstaviti bosanskohercegovački bendovi koji žele ostvariti značajniji uspjeh u regiji.

"Karlovačko rock off" omogućit će mladim muzičarima da pokažu svoj talent, a najbolji među njima dobit će priliku postati istinske zvijezde na domaćoj muzičkoj sceni. Neafirmirani mladi bendovi koji sviraju u garažama, a koji žude ostvariti karijeru, dobit će priliku pokazati svoj talent kroz ovu platformu.

Na "Karlovačko rock off" svoje nove pjesme mogu prijaviti izvođači, DJ-evi i bendovi koji nemaju više od tri diskografski objavljena albuma, a dobrodošli su predstavnici različitih stilova i žanrova: od rocka, popa, heavyja i elektronike do kantautora, indie i etno zvukova.

Svi zainteresirani već odsad mogu se prijaviti na mikrostranicu www karlovacko-rockoff.com gdje će imati priliku postaviti svoj singl, audio ili videozapis uz priloženu biografiju. Stručni žiri u sastavu: Almasa Smajlovića (Erogene zone), Nedžada Nerdžanovića (Konvoj), Seje Seksona (Zabranjeno pušenje) i repera Ede Maajke birat će pobjedničku skupinu.

Hana Butković iz MPG agencije iz Hrvatske kazala je kako je “Rock off” festival uz potporu Karlovačkog upravo u Hrvatskoj krenuo lani, a sve s idejom promocije mladih muzičkih nada.

"Ista priča koja je odrađena na visokoj razini prošle godine u Hrvatskoj, ove godine se radi u BiH. Moram reći da su dojmovi s prošlogodišnjeg događaja odlični. Bilo je preko 180 prijavljenih bendova od čega je 18 bendova nastupalo u finalu", kazala je Butković.

Mnogi autori koji su sudjelovali na prošlogodišnjem festivalu profilirali su se u profesionalne bendove.

Vezani članci