{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Pre New Year's Party u Sa Clubu

S
5.12.2005. u 10:29
0
0
Pre New Year's Party u Sa Clubu
0
Pre New Year's Party u Sa Clubu
Downtown Vibes u saradnji sa SA Clubom vas poziva da dođete na prednovogodišnji party pod nazivom Pre New Year's Party koji će se održati 17.12.2005. godine u SA Clubu.
Cilj ove manifestacije jeste da, prije svega, okupi na jednom mjestu sve one koji žele dobro da se zabave i da poslušaju sve ono što je obilježilo proteklu godinu što se muzike tiče.

Dj-evi koji će nastupiti tu noć su Bojan i SrleOne (Downtown Vibes performers) koji inače nastupaju u najposjećenijim Sarajevskim clubovima i šire, te će se pobrinuti za maksimalan ugođaj svih prisutnih. Razlika između ove manifestacije i ostalih manifestacija ovog tipa jeste ta da pomenuti dj-evi neće imati fiksne setove, već će nastojati da sviraju onu vrstu muzike uz koju će se posjetioci što bolje osjećati, a ujedno i omogućiti svima da poslušaju sve one hitove koji su obilježili proteklu godinu.

Organizatori su se pobrinuli da cijene karata budu prihvatljive za svačiji džep i samim tim omoguće što većem broju ljudi da prisustvuju pomenutoj manifestaciji. Cijena ulaznica će biti 4KM, s tim da oni koji budu imali flyer sa sobom će platiti ulaz 3KM uz pokaz istog na ulazu.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Komentari (0)
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: