Muzika
351

Poslušajte novu pjesmu Nine Badrić - "Čežnja"

Klix.ba
Popularna hrvatska pjevačica Nina Badrić objavila je novu pjesmu pod nazivom "Čežnja".

Tekst pjesme pisala je Nina Badrić, a muziku su radili ona i Ante Gelo. Pjesmom "Čežnja", romantičnom i tužnom, Nina je obradovala svoje vjerne fanove.

"Pjesma 'Čežnja' nastala je još prije godinu dana. Naprosto se dogodila. Ona nije najava novog albuma već zatvara neko moje poglavlje u proteklim godinama. Iskrena je i vjerujem da će se ljudima svidjeti", kazala je Nina Badrić koja je pjesmu predstavila na "Tvitomaniji" - regionalnoj konferenciji o društvenim mrežama koja se održava u Novom Vinodolskom, gdje je pozvana kao jedan od najutjecajnijih tviteraša i vodeća muzičarka u Hrvatskoj.

A, sudeći prema komentarima na profilima popularne pjevačice na Facebooku i Twitteru, pjesma im se jako svidjela.

Pjesma "Čežnja" zaokružit će "Best of kompilaciju" kojom ova izvrsna muzičarka rezimira iznimno uspješno desetljeće karijere, prožeto albumima u zlatnim nakladama i koncertima u svim najvećim regionalnim dvoranama. Ninina dva desetljeća uspješnog djelovanja u muzici obilježilo je jako puno pjesama. Neke od najuspješnijih naći se na Best ofu, a bogati niz upotpunit će i vrhunski dueti koje je Nina snimala s regionalnim zvijezdama.

Poslušajte pjesmu.