|

PREMIJERA
/
Poslušajte novu Deenovu i Vereninu pjesmu "Voli me hitno"

Poslušajte novu Deenovu i Vereninu pjesmu "Voli me hitno"
373
Klix.ba
21.12.2012. u 12:00
0
komentara
373

dijeljenja
1/7 Foto: Vanja Lisac
2/7 Foto: Vanja Lisac
3/7 Foto: Vanja Lisac
4/7 Foto: Vanja Lisac
5/7
6/7 Foto: Vanja Lisac
7/7 Foto: Vanja Lisac
Nakon dugo vremena Deen je snimio novu pjesmu sa mladom Verenom, a samo na portalu Klix.ba premijerno poslušajte novi hit "Voli me hitno".


Kako je rekao Deen za naš portal, pjesmu su radili Damir Bečić i Almir Ajanović u produkciji studija Tempo. Pjesma je energična i namijenjena je za dobru zabavu i ples u klubovima.

Deen kaže da je prije nekoliko mjeseci dobio ponudu od Verene, ali u donošenju odluke i realizaciji sputavala ga je činjenica da živi u Milanu. Poziv je kaže prihvatio kada je našao više slobodnog vremena.

"Činilo mi se vrlo atraktivno vidjeti Verenu i mene skupa, jer smo oboje vrlo energični, i sa sobom nosimo jednu dozu provokacije što meni odgovara i ja to iskreno volim. Nisam nikada živio po konvencionalnim pravilima našeg društva i to nikad nisam krio. Zato niko od mene ni ne treba da očekuje takvo što ubuduće.

Deen je rekao kako je vrlo iskren, prije svega prema sebi pa onda i prema ostalim i smatra da je to jedini pravi put i način, jer bi u suprotnom bio vrlo nesretan.

Promociju pjesme prate i provokativne fotografije Vanje Lisac.

"To smo Verena i ja i od nas ne treba očekivati monotoniju i lažnu pristojnost", rekao je Deen i dodao da se raduje snimanju spota u Milanu, pod rediteljskom palicom Dejana Miličevića, ali u produkciji italijanskih stilista i art direktora magazina IT.Nekadašnji predstavnik BiH na Eurosongu kaže da je lijepo opet pjevati i da mu je muzika nedostajala.

"Iskreno se nadam da će me javnost podržati i da neće biti previše stroga i kritična prema meni i Vereni", rekao je Deen. Kaže da je pauzu napravio jer je studirao i bio posvećen samo tome.

"Krajem juna sam diplomirao te sam sada na konsultacijama za magisterij što mi daje malo više prostora za muziku i to me čini zaista sretnim. Vrlo brzo se vraćam u Milan obavezama, ali i pripremi snimanja videa. Bit će to velika produkcija i radujem se novom izazovu", rekao je Deen.

Za frizuru je bio zadužen Stefan Andreas Bertanjoli, za styling Alexandra LoveRich, Tom Rebl i Nataša Erić, a make up je radila Maja Koristović Talović.

Pjesmu možete preuzeti ovdje.
Prijavi grešku


Komentari (0)
Da biste mogli pisati komentare molimo da se prijavite ili registrujete...

Trenutno nema komentara na ovaj članak.