{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


PREMIJERA
/
Poslušajte novu Deenovu i Vereninu pjesmu "Voli me hitno"

21.12.2012. u 12:00
373
0
Poslušajte novu Deenovu i Vereninu pjesmu "Voli me hitno"
373
Nakon dugo vremena Deen je snimio novu pjesmu sa mladom Verenom, a samo na portalu Klix.ba premijerno poslušajte novi hit "Voli me hitno".


Kako je rekao Deen za naš portal, pjesmu su radili Damir Bečić i Almir Ajanović u produkciji studija Tempo. Pjesma je energična i namijenjena je za dobru zabavu i ples u klubovima.

Deen kaže da je prije nekoliko mjeseci dobio ponudu od Verene, ali u donošenju odluke i realizaciji sputavala ga je činjenica da živi u Milanu. Poziv je kaže prihvatio kada je našao više slobodnog vremena.

"Činilo mi se vrlo atraktivno vidjeti Verenu i mene skupa, jer smo oboje vrlo energični, i sa sobom nosimo jednu dozu provokacije što meni odgovara i ja to iskreno volim. Nisam nikada živio po konvencionalnim pravilima našeg društva i to nikad nisam krio. Zato niko od mene ni ne treba da očekuje takvo što ubuduće.

Deen je rekao kako je vrlo iskren, prije svega prema sebi pa onda i prema ostalim i smatra da je to jedini pravi put i način, jer bi u suprotnom bio vrlo nesretan.

Promociju pjesme prate i provokativne fotografije Vanje Lisac.

"To smo Verena i ja i od nas ne treba očekivati monotoniju i lažnu pristojnost", rekao je Deen i dodao da se raduje snimanju spota u Milanu, pod rediteljskom palicom Dejana Miličevića, ali u produkciji italijanskih stilista i art direktora magazina IT.Nekadašnji predstavnik BiH na Eurosongu kaže da je lijepo opet pjevati i da mu je muzika nedostajala.

"Iskreno se nadam da će me javnost podržati i da neće biti previše stroga i kritična prema meni i Vereni", rekao je Deen. Kaže da je pauzu napravio jer je studirao i bio posvećen samo tome.

"Krajem juna sam diplomirao te sam sada na konsultacijama za magisterij što mi daje malo više prostora za muziku i to me čini zaista sretnim. Vrlo brzo se vraćam u Milan obavezama, ali i pripremi snimanja videa. Bit će to velika produkcija i radujem se novom izazovu", rekao je Deen.

Za frizuru je bio zadužen Stefan Andreas Bertanjoli, za styling Alexandra LoveRich, Tom Rebl i Nataša Erić, a make up je radila Maja Koristović Talović.

Pjesmu možete preuzeti ovdje.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Anketa
Hoćete li gledati novu "Audiciju"?
Komentari (0)
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: