"King Richard"
0

Posljednji trailer za film o sestrama Williams najavljuje i Beyonceinu novu pjesmu

N. O.
Foto: Warner Bros
Foto: Warner Bros
Beyonceina nova pjesma "Be Alive" najavljena je u novom traileru sportske drame "King Richard" u kojem glavnu ulogu tumači Will Smith. Film se fokusira na oca teniskih zvijezda Serene i Venus - Richarda Williamsa i njegovu ulogu u oblikovanju njihovih karijera.

Prema sinopsisu, biografski film se bavi životom Venus i Serene prije nego što su započele svoju dominaciju svijetom tenisa. Najnoviji trailer uključuje scene Richarda (kojeg glumi Smith) kako pokušava natjerati teniske klubove da prihvate njegove kćeri.

Uprkos preprekama sa kojima se suočavaju, Richard kaže svojoj supruzi Oracene Williams (koju glumi Aunjanue Ellis): "Moramo se držati plana. Imamo šampione u drugoj prostoriji".

Pred kraj videa, vidi se Venus kako igra teniski meč, dok u pozadini svira Beyonceina nova pesma "Be Alive".

Serena Williams objavila je novi trailer filma na Twitteru, napisavši: "Tako sam uzbuđena što ćete gledati novi trailer za 'King Richard' sa Willom Smithom u glavnoj ulozi i pesmom 'Be Alive' od Beyonce. U kina i isključivo na HBO Max stiže 19. novembra."

Ranije ove godine, Beyonce je najavila da će uskoro predstaviti novu muziku, nagovijestivši objavu novog albuma.

"Uz svu izolaciju i nepravdu u protekloj godini, mislim da smo svi spremni da pobjegnemo, putujemo, volimo i ponovo se smijemo", rekla je pjevačica za Harper's Bazaar.

"King Richard" će u kina i na HBO Max stići 19. novembra.