Muzika
0

Posljednje pripreme za T-Mobile INmusic festival

Sarajevo-x.com
Još malo vremena je ostalo do najvećeg muzičkog spektakla u Hrvatskoj. Na ovogodišnjem T-Mobile INmusicu sve posjetioce očekuju tri dana festivalske zabave na otvorenom, više od 20 sati muzičkog programa, šest pozornica i preko 50 izvođača.

Impresivna lista muzičkih imena, vrhunska produkcija i niz popratnih sadržaja garantuju fantastičan provod i nezaboravnu festivalsku atmosferu.

Billy Idol, Massive Attack, Alice in Chains, The Flaming Lips, LCD Soundsystem, Morcheeba, Pendulum, !!!, Rise Against, Flogging Molly, Broken Social Scene tek su neka u nizu velikih imena koja će nastupiti ove godine na T-Mobile INmusicu, a uz vrhunski program na otvorenim pozornicama, luda noćna zabava čeka nas do ranih jutarnjih sati uz Absolut Party, INbass i Silent Party.

Nezaboravan audio-vizuelni doživljaj osigurat će preko 200 tona opreme, pozornice ukupne površine od 700 m2, ekrani impresivnih dimenzija, složene svjetlosne konfiguracije i zanimljive video projekcije. Posjetiteljima tokom trajanja festivala na raspolaganju stoje i mnogobrojni dodatni sadržaji, šestodnevni kamp i avanturistički izleti.

Peto izdanje najvećeg open-air festivala je pred nama, a zašto je ovaj festival uvršen među najbolje festivale u Evropi uvjerite se sami od 21. do 23. juna na jarunskom Otoku hrvatske mladeži.

Ulaznice za T-Mobile INmusic festival mogu se kupiti u svim T-Centrima u Hrvatskoj po cijeni od 490 kn, odnosno 440 kn s popustom za sve T-Mobile korisnike. T-Mobile korisnici ostvaruju popust od 50 kuna rezervacijom ulaznice putem SMS poruke (prazna poruka se šalje na broj 2255) te predočenjem primljene SMS poruke pri kupnji ulaznice. Kamperske ulaznice mogu se, također, kupiti u svim T-Centrima po cijeni od 180 kn. Svi kupci festivalskih i kamperskih ulaznica imaju mogućnost plaćanja karticama na rate do šest mjeseci, u skladu pravilima i uvjetima banaka.

Pogodnost plaćanja karticama na rate ne vrijedi za dnevne ulaznice i ulaznice za nulti dan. Dnevne ulaznice (22. ili 23.06.) po cijeni od 350 kn te ulaznice za nulti dan (21.06.) po cijeni od 250 kn nije moguće kupiti u pretprodaji u T-Centrima, već će biti dostupne isključivo na blagajni festivala na dane održavanja festivala.