Poznati učesnici i program
14

Posljednje pripreme za prvi Kakanj Demo Fest

Klix.ba
Odrađene su i posljednje pripreme za Prvi Kakanj Demo Fest, koji će se održati u noći sa 25. na 26. august 2012. godine. Organizatori ovog festivala su od preko 90 prijava odabrali njih jedanaest koji će se predstaviti na ovom festivalu. Ovaj festival će biti podijeljen u dvije temetske cjeline i to: koncertni dio i after party.

U koncetnom dijelu nastupit će sedam sastava. Festival će otvoriti dva hip-hop sastava i to mladi domaći sastav Charisma (Kakanj), te reper HackOne iz Lukavca. Nakon njih nastupit će bendovi: Bosnische Post (Sarajevo), Futavci (Sarajevo), Zadnji popis (Srebrenica), Urban instinkt (Tuzla), te Uncle Sam Decided (Sarajevo).

Koncetni dio festivala završit će između 1 i 2 sata ujutro 26. augusta, a nakon njega uslijedit će after party za koji će biti zadužena tri DJ-a. Posjetiocima "neće dati spavati" domaći DJ-evi: DJ Infected, DJ Albino i DJ Muky iz Mostara.

Do početka Festivala organizatori će se potruditi da obezbijede dvije autobusne linije, na relaciji Kakanj-Halinovići, za one koji žele da dođu na ovaj fest, a organizatori također ističu i to da će posjetioci na ovom festivalu moći da nabave sve što će im biti potrebno za ugodan boravak, a prije svega piće i hranu. Također, posjetioci se pozivaju da na Bočicu dođu sa šatorima kako bi se na taj način napravilo kamp naselje.

Sve informacije o lokaciji, prevozu, te svemu vezanom za ovaj festival mogu se naći isključivo na Facebooku, Twitter: @KakanjDemoFest, te Google+: Kakanj Demo Fest.

Informacije možete dobiti i putem e-maila [email protected] te na brojeve telefona PR Službe: +38766709609 (Eldin Omeragić); +38761361759 (Anel Hrusto).