|

Poseban gost na koncertu Massima Savića bit će saksofonist Igor Geržina

Poseban gost na koncertu Massima Savića bit će saksofonist Igor Geržina
15
Klix.ba
4.4.2019. u 14:55
2
komentara
15

dijeljenja
Poseban gost na koncertu Massima Savića bit će saksofonist Igor Geržina Massimo Savić (Foto: F. K./Klix.ba)
Massimo Savić, jedan od najkarizmatičnijih izvođača regije, sprema se za svoj najveći solo koncert u Sarajevu, koji će se u petak, 12. aprila, održati u dvorani Mirza Delibašić.
Miljenik sarajevske publike u grad stiže dan ranije kako bi se pripremio za vrhunski muzički događaj na kojem će mu se na pozornici, uz njegov sjajni bend, pridružiti prijatelj i kolega Sergej Ćetković te najpoznatiji hrvatski saksofonist Igor Geržina.

Geržina je osim po iznimno zapaženoj solističkoj karijeri instrumentalista i autora, poznat i po dugogodišnjim suradnjama sa najvećim hrvatskim izvođačima. Prije nekoliko godina je proslavio 30 godina umjetničkog djelovanja rasprodanim koncertima "Saksofon i ja - naših prvih 30 godina". Geržina će nastupiti kao gost solist na koncertnom događaju koji će zasigurno obilježiti ovu muzičku godinu u BIH.

Publiku je također obradovala i najava dolaska Sergeja Ćetkovića što će biti jedinstvena prilika da bh. publika čuje zajedničku izvedbu aktualnog hita "Nisam spreman".

"Iznimno se veselim što će mi se na pozornici u Skenderiji pridružiti dragi kolega i prijatelj Sergej Ćetković. Već smo nekoliko puta nastupili zajedno i voljeli bismo tu nevjerojatnu energiju prenijeti i sarajevskoj publici. On je autor mog posljednjeg singla 'Nisam spreman' i počašćen sam što mi je 'prepustio' tako veliku pjesmu", kazao je Massimo.

Organizator koncerta agencija PRimera u suradnji sa Aquarius recorsdom daruju kupce ulaznica za VIP parter, kojih je još malo u prodaji. Naime, za kupljene dvije ulaznice za VIP parter fanovi na poklon dobivaju novi Massimov album "Sada". Ovu pogodnost je moguće iskoristiti samo na prodajnim mjestima Artikulacija /BKC i plato Skenderija.

Cijela dvorana je sa sjedećom postavkom, a ulaznice po cijenama od 15 do 50 KM dostupne su u prodaji na platou Skenderija, Artikulacija BKC i sistemu Kupikartu.ba.
Prijavi grešku


Komentari (2)
Da biste mogli pisati komentare molimo da se prijavite ili registrujete...