Pokrenuta web stranica ZajednoZaZivot.ba

S
Sarajevo-x.com
22.1.2010. u 13:16
0
4
Pokrenuta web stranica ZajednoZaZivot.ba
0
Pokrenuta web stranica ZajednoZaZivot.ba
Pokrenuta je web stranica www.zajednozazivot.ba na kojoj se mogu pronaći detaljne informacija o koncertu koji će se održati 6. februara u 20 sati u Zetri, a na kojem će nastupiti Dino Merlin, Plavi orkestar, Bombaj štampa i Letu štuke, te kao gosti Tifa, Hari Varešanović i Žera.
Ulaznice za koncert "Zajedno za život" po cijeni od 15 KM mogu se kupiti u Sarajevu, Travniku i Zenici. U Sarajevu kod uličnih prodavača na platou Skenderije i ispred tržnice Markale, te u turističkim agencijama Bis Tours i Zoitours, kao i u CD shopovima u Robotu Novo Sarajevo i BBI Centru. Ulaznice se mogu kupiti u poslovnici Bis Toursa u Zenici, te u turističkoj agenciji VTA u Travniku.

Svu učesnici koncerta svojim nastupom dat će podršku svom kolegi i prijatelju Edi Mulahaliloviću.

"Edo je naš prijatelj još od srednje škole i za nas nije bilo dvojbe da se uključimo u akciju i pomognemo prijatelju, jer prijatelji su tu da pomažu, posebno u teškim situacijama", kaže Nedim Babović, član grupe Bombaj štampa i dodaje: "Publika može očekivati spektakularan koncert koji se u ovom obliku nikada nije desio u Sarajevu."

"Sarajevska pop-rock scena okuplja se na koncertu podrške prijatelju. Uz umjetnike koje će nastupiti u Zetri, koncertu će prisustvovati i Sejo Sekson, Fazla, Davor, Zele, Jasna, Nećko i Almas", ističe Adi Mulahalilović. "Publiku očekuje vrhunski razglas, rasvjeta i video produkcija, posebna bina bez stubova tako da se sa svakog mjesta u dvorani sve savršeno vidi i čuje. Svi ljudi koji žele podržati ovu akciju to mogu učiniti na način da kupe kartu i dobro se zabave."


Komentari (4)
Da biste mogli pisati komentare molimo da se prijavite ili registrujete...

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: