Sve spremno za spektakl
0

Poklanjamo ulaznice za koncert Nine Badrić u Banjoj Luci

Piše: D. T.
(Foto: Klix.ba)
Izuzetno mi je drago što ću nakon dvije godine ponovo nastupiti u gradu na Vrbasu rekla je hrvatska pop zvijezda Nina Badrić, koja će u četvrtak 7. juna održati veliki solistički koncert u kompleksu vodenog parka “Aquana” u Banjoj Luci.

Tokom današnje konferencije za novinare u Banjoj Luci, ovogodišnja predstavnica Hrvatske na Eurosongu, odgovarala je na brojna pitanja novinara, ali i svojih fanova koji su imali priliku da se fotografišu i uzmu autogram od pop zvijezde.

“Utisci sa Eurosonga se još nisu slegli, ali sam oduševljena. Rezultatom sam također zadovoljna, ali sam uvidjela da je za veliki rezultat potreban i veliki tim”, rekla je odgovarajući na novinarska pitanja Nina Badrić. Ona je pozvala sve Banjalučane, ali i svoju publiku iz drugih gradova BiH i okruženja, da u četvrtak dođu na koncert i uživaju, uz vrhunsko ozvučenje i ambijent.

Organizator koncerta, Zoran Đurić iz banjalučke “Queen estrade” naveo je kako su vremenske prognoze za četvrtak jako dobre, te da će svi koji dođu na veliki koncert imati priliku da uživaju u Ninim hitovima. “Uz cijenu karte od 10 KM dobijate i jednodnevnu ulaznicu za Vodeni park, te poklon sa popustom generalnog sponzora koncerta Mikrofin osiguranja”, rekao je Đurić.

Kao mnogo puta do sada, portal Klix.ba svojim vjernim čitateljima poklanja 10 ulaznica za nastup Nine Badrić u Banjoj Luci. Sve što je potrebno je da sutra, do 14 sati pošaljete e-mail sa svojim ličnim podacima i brojem telefona na adresu [email protected] sa naznakom “za koncert Nine Badrić”.

Pet čitatelja, izvučenih metodom slučajnog odabira, dobit će po dvije besplatne ulaznice za Ninin nastup, a imena dobitnika objavit ćemo tokom dana.