Muzika
5

Pojavile se falsificirane ulaznice za koncert Đorđa Balaševića

Klix.ba
Foto: Arhiv/Klix.ba
Foto: Arhiv/Klix.ba
Ukupna količina ulaznica za sarajevski koncert Đorđa Balaševića, predviđena za prodaju putem portala kupikartu.ba je rasprodana. Od sada, jedini način kupovine ulaznica je direktno, na prodajnim mjestima Plato Skenderija, biletarnica BKC-a i Ferhadija.

Podsjećamo, mjesec i po dana prije koncerta rasprodana su sva sjedeća mjesta. Poklonici lika i djela ovog novosadskog pjesnika, kompozitora i pjevača mogu još uvijek doći do ulaznica za parter po cijeni od 25 KM te malog broja ulaznica za fan pit po cijeni od 50 KM, saopćio je organizator.

Veliko interesovanje za koncert pod nazivom "Kad tamburama mangupi prepreče put...", koji će se održati 25. aprila u Zetri, vlada ne samo u Sarajevu i Bosni i Hercegovini već i u široj regiji o čemu svjedoče svakodnevni upiti upućeni organizatoru.

Organizator napominje da se pojavila preprodaja i falsificiranje ulaznica.

"Upozoravamo da ne kupujete ulaznice za koncert Đorđa Balaševića kod uličnih preprodavača već isključivo na pomenutim, ovlaštenim prodajnim mjestima i time izbjegnete svaku mogućnost da budete prevareni", upozoravaju.