Premijera 25.11.
193

Pogledajte teaser za spot "Imena mi mog" Fuada Backovića Deena

Klix.ba
Sudeći po komentarima na svim društvenim mrežama novi singl Fuada Backovića Deena, koji nosi naziv "Imena mi mog", fanovi željno iščekuju.

Pjesmu prati odlična priča koju je snimao Vedad Jašarević, a pored Deena u spotu se pojavljuje i prekrasna Huda Ali, beauty i make up blogerica sudanskog porijekla te Unanimo & Anni-Nur.

Muziku i tekst potpisuje Almir Ajanović, aranžman su radili Unanimo & Almir Ajanović, ženska vocaliza je Mensura Bajraktarević, vocaliza "Iman" hadžija Mensur Šabanović.

Prateći vokal u pjesmi je Suzana Branković, mix i mastering je radio Nicky Howard, The Fat Mastering Studio, Yorkshire BG produkciju i digitalno izdanje potpisuje Tempo production. Grooming & make up za aktere spota radili su Sanjin Egon i Huda Ali, dok su Selma Starfinger i Fuad Backović Deen radili styling. Vanja Lisac radila je fotografije za službeni cover singla, dok je Sanela Babić radila grafički dizajn i obradu.

Spot koji će pratiti pjesmu prikazat će glavni grad u posebnom svijetlu. Poruka će kroz tekst, muziku i interpretaciju biti jasna, a to ćete moći premijerno vidjeti 25. novembra Centralnom dnevniku sa Senadom Hadžifejzovićem, a odmah zatim i na portalu Klix.ba.