{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


PREMIJERA
/
Pogledajte spot za pjesmu "Samo da znaš" Divljih jagoda

8.5.2013. u 18:55
3
5
Pogledajte spot za pjesmu "Samo da znaš" Divljih jagoda
3
 
Rock grupa Divlje jagode objavila je spot za pjesmu "Samo da znaš", kojeg je režirao Muris Beglerović.
Pjesma "Samo da znaš" objavljena je u februaru ove godine i najavljuje novi album na kojem bend Divlje jagode radi. Spot je rađen prema scenariju Dine Lacko.

"Kako ja vjerujem da ništa nije slučajno, onda je sigurno da i ova duga pauza mora imati neko razumno objašnjenje i da je to prirodan slijed događaja u mom mikro svijetu. Ja definitivno nisam jedan od onih koji snimaju samo zato što će im to donijeti neku korist, niti sam od onih koji snimaju samo zato što nakon svakog albuma slijedi novi album u što kraćem roku. Mišljenja sam da broj albuma apsolutno nije važan, koliko je važno da su pjesme koje se nalaze na tim albumima ostavile traga i tjerale nas da ih uvijek nanovo slušamo, jer smo se, slušajući ih, dobro osjećali", rekao je legendarni Zele Lipovača.

Dodao je da je pjesma "Samo da znaš" rock balada koja je sigurno drugačija od svega što se trenutno može čuti.

"Ako nakon prvog slušanja ili gledanja spota budete imali potrebu da je ponovo čujete ili gledate, onda je to mali znak da pjesma ima 'ono nešto' i da sav trud nije bio uzaludan. Ali ako to ne bude tako, ne trebate tugovati, jer onda će sigurno sljedeći singl svjetlo dana ugledati puno ranije nego je to bilo predviđeno", kazao je on.

U spotu Divljih jagoda pojavljuje se manekenka Tea Bošković.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Anketa
Hoćete li gledati novu "Audiciju"?
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: