U izvedbi Moamera Kasumovića
9

VIDEO / Pogledajte spot za pjesmu "Otac je jedan" iz mjuzikla "Jedinac"

Klix.ba
Moamer Kasumović (Foto: Haris Čalkić)
Moamer Kasumović (Foto: Haris Čalkić)
Magacin Kabare se po drugi put predstavio zagrebačkoj publici. U klubu Velvet, Magacin Kabare je u okviru festivala "5 dana Sarajeva u Zagrebu" predstavio koncept Late Nite Showa u kojem su Amy Danielson i Mona Muratović najavili glavnu predstavu večeri Jedinac.

Nakon odličnih reakcija zagrebačke publike, puno smijeha i odlične zabave, Moamer Kasumović, Zana Marjanović i Aldin Tucić, glumačka ekipa mjuzikla Jedinac, vratila se u Sarajevo i u subotu će u caffe clubu Gogo ponovo ispričati priča o tipčnoj čaršijskoj porodici koja nakon smrti oca gubi svog kormilara u režiji Emira Kapetanovića.

Imajući na umu da je riječ o mjuziklu, Magacin Kabare planira kroz nekoliko spotova predstaviti pjesme iz pomenutog mjuzikla. Prvi muzički spot je već snimljen za pjesmu "Otac" je jedan koju izvodi Moamer Kasumović, koji tumači lik Goca, najstarijeg sina, a u pripremi je i spot za pjesmu koja je već postala hit i svi koji su imali priliku pogledati predstavu pjevušili su je zajedno sa glumcima.

Ukoliko do sada niste imali priliku pogledati mjuzikl "Jedinac" u sklopu Late Nite Showa Magacin Kabarea, rezervaciju mjesta možete izvršiti putem Facebook profila Magacin Kabare, putem e-maila: [email protected] ili telefonom 066/935-337.