Album "Stvorenje"
0

VIDEO / Pogledajte spot za Lakin novi singl "Brko"

Sarajevo-x.com
Popularni bh. muzičar u proteklo vrijeme radio je na svom drugom albumu koji nosi naziv "Stvorenje". Upravo na tom albumu nalazi se i pjesma "Brko", koja će po svemu sudeći postati pravi hit.

Pjesma "Brko" je najava za novi album ekstravagantnog bh. muzičara koji je i ovoga puta ostao doslijedan svom stilu.

Laka i njegova sestra Mirela za potrebe snimanja ovog spota bili su čak i na aerobiku, a Laka je, kako se vidi u spotu, bio instruktor.

Kako smo i navikli od Lake, i u ovom spotu preovladava šarenilo, a fanovi ovog bh. muzičara željno iščekuju da se na tržištu pojavi kompletni album koji se sastoji od deset pjesama, a svaka od njih u nazivu ima samo po jednu riječ.

Inače, produkciju novog singla "Brko", potpisuje kreativni tim agencije "Fabrika", a čitav album je snimljen u studiju Denykena, dok je Laka, kao i dosad, autor muzike i tekstova svih pjesama na albumu, a aranžmane, zajedno sa Lakom, potpisuje i Dino Šukalo. Back vokale je otpjevala Lakina vjerna pratilja i saradnica - sestra Mirela, koja će, kao i dosad, nastaviti nastupati s bratom.

Album je, konceptualno, nastavak ili nadogradnja Lakinog dosadašnjeg muzičkog izražaja, te daleko kvalitetnije produciran od "Zeca".