|

Pogledajte radost i razigranost Merime Ključo i Jelene Milušić u novom spotu "Lume"

Pogledajte radost i razigranost Merime Ključo i Jelene Milušić u novom spotu "Lume"
8
E. Sk.
25.9.2019. u 18:08
1
komentara
8

dijeljenja
Svjetski poznata harmonikašica Merima Ključo i Jelena Milušić, sjajnih vokalnih sposobnosti predstavile su novi spot za pjesmu "Lume" s istoimenog albuma.
Pjesma koju je proslavila poznata rumunjska pjevačica Maria Tanase osvanula je u ruhu moderne Merimine harmonike i snažnog Jeleninog vokala, a lokacije u Vili Aurora u Trstenom poslužile su kao sjajna bina.

Produkciju i režiju spota potpisuju Merima Ključo i Jelena Milušić, dok je za kamerom bio Miki Olabarri Powell.

"Tradicionalne pjesme su najčešće i ljubavne, pa je i naziv albuma 'Lume', po kojem se zove i jedna pjesma, vezan uz život i ljubav. Ovo je projekt koji je srcu najbliži te ga planiramo što više predstaviti u regiji i izvan nje i nadam se da ćemo izvesti što više koncerata", kazala je Ključo.

"Lume" je jedna od pet pjesama iz autorskog ciklusa Merime Ključo nazvanog "Snoviđenje", a koji je inspiriran rumunjskom, hrvatskom, kosovskom i sefardskom tradicijom. Uz još deset obrada ljubavnih pjesama iz različitih krajeva svijeta čini album "Lume" koji je od muzičke kritike pobrao sjajne komentare.

Među njima su i pjesme poput "Ima dana", "Zaspo Janko", "Maruzella" i "Danka", a kao gosti se pojavljuju renomirani gitaristi Miroslav Tadić i Atilla Aksoj iz grupe "Zoster".
Prijavi grešku


Komentari (1)
Da biste mogli pisati komentare molimo da se prijavite ili registrujete...