Oduševila glasom
3.4k

Pogledajte pobjedničke nastupe Džejle Ramović u finalu takmičenja Zvezde Granda

M.A.
Foto: Zvezde Granda
Foto: Zvezde Granda
Džejla Ramović, mlada Goraždanka, sinoć je pobijedila u regionalnom muzičkom takmičenju Zvezde Granda. Ona je simpatije publike i žirija pobrala izvedbama pjesama "Ima jedan svijet" Zorice Kondže i "Nismo smeli" Marije Šerifović koja je bila njena mentorica.
Do samog kraja bitka za pobjednika ovog muzičkog showa vodila se između Džejle Ramović i Milice Čikarić, dok se na trećem mjestu, posebno zahvaljujući glasovima publike, našao Sanel Smolo iz Kaknja.

Zanimljivo je istaći da su se Džejla i Milica našle i u finalu muzičkog takmičenja za djecu "Neki novi klinci" još 2016. godine, gdje je bh. predstavnica odnijela pobjedu koja joj je omogućila snimanje dva autorska singla.

Pobjeda na Zvezdama Granda Džejli Ramović će omogućiti snimanje jedne pjesme i spota za Grand produkciju, a ova mlada pjevačka nada također je dobila i luksuzni automobil Škoda Rapid te će imati priliku nastupati na muzičkom festivalu "Ulaz" u Beogradu.

Izuzmemo li Ramović, Čikarić i Smolu, sinoć su u finalu nastupili i Ahmed Orahovčić, Alem Kadić, Armin Jusufović, Stefan Petrović Kosmajac, Milica Atanacković, Nevena Stojanović Nensi, Benjamin Kličić, Nevena Stojković, Katarina Jovanović, Filip Pecovski, Martinijan Kirilovski, Ognen Zdravkovski i Darko Kocevski Darinos.