Muzika
31

Pogledajte nastupe naših takmičara u X Factoru i podržite ih

Piše: M. N.
Spektakularni muzički show X Factor Adria uskoro kreće sa live emisijama u kojima ćemo gledati takmičare iz BiH.

Faris Pinjo iz Visokog nastupat će s grupom 9 Control, a Banjalučanka Milica Lojić predstavit će se s grupom AnđelinE. Sarajlije Tarik Mulaomerović i Adnan Pacoli bore se za povratak. Kuću sudija prošli su i Amel Ćurić i Magdalena Bogić.

Zbog dana žalosti u Makedoniji, produkcija showa X Factor Adria objavila je snimke nastupa kandidata u drugom dijelu "Kuće sudija" naknadno. Ukoliko niste imali priliku gledati nastupe takmičara iz BiH, sada imate priliku.

Podsjećamo vas da glasate za Tarika i Adnana kako bi se vratili u takmičenje i nastupali u live emisija. Oni su odlukom Tončija Huljića, koji je njihov mentor, ispali prošle nedjelje. Glasati možemo putem Facebook stranice Samsung Bosna i Hercegovina.

Live emisije X Factor Adria kreću od nedjelje, 17. maja. Glasanje za favorite putem SMS-a je počelo, a više informacije potražite na linku ovdje.

Također, ono što iznenaditi pozitivno sve gledatelje je pojačanje među voditeljima. Uz Antoniju Blace, Aleksandra Radojičića i Snezu Velkov, gledat ćete i poznatu hrvatsku tv voditeljicu Nikolinu Pišek.