{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Pogledajte kako je bilo na snimanju Severininog spota za pjesmu "Ja bi' pila"

2.7.2018. u 13:06
18
45
Pogledajte kako je bilo na snimanju Severininog spota za pjesmu "Ja bi' pila"
18
 
Popularna hrvatska pjevačica Severina prošle sedmice je objavila videospot za pjesmu "Tutorial" ("Ja bi' pila"), a sada je fanove obradovala videom koji pokazuje kako je bilo na snimanju spota.
Riječ je o drugom singlu koji će se naći na Severininom novom albumu. Režiju spota potpisuje Petar Pašić, reditelj Severininih videospotova za pjesme "Otrove", "Sekunde" i "Silikoni".

"Četvrti put sarađujemo. S njom je zadovoljstvo sarađivati, jer je ona neko ko je spreman za razne eksperimente. To se vidi i po dosadašnjim spotovima. Ona uvijek ima tu neku prvu ideju u kojem pravcu bi voljela da sve ide, a to je uvijek dobro", rekao je Pašić o saradnji sa Severinom.

U spotu se pojavljuje i Pedro Soltz, Brazilac kojeg smatraju jednim od najzgodnijih muškaraca na planeti.

"Svi su izglasali da on treba biti taj, ja ga nisam poznavala ranije. Pedro je jedan krasan čovjek zavidne i bogate karijere. Čestitam mu na tome", rekla je Severina.U novom spotu mačevanje predstavlja simboliku borbe onih kojima je društvo nametnulo određena nepisana pravila i ovih drugih koje vodi samo srce .

"Kada sam razmišljala o ovoj pjesmi i spotu mačevanje mi je palo napamet, jer je to sport koji je elegantan, a ipak na kraju nekoga ozlijediš. Fair play s elegancijom", rekla je Severia.

Muziku i tekst za pjesmu "Tutorial" potpisuje Jala Brat, a Severini se u pjesmi pridružio i šestogodišnji Ljuba Stanković.

"Tema je dobra, u njoj sve ima i umjetnički i komercijalno. U momentu sam čula da bi se dijete moglo dobro uklopiti u cijelu pjesmu i samo sam Ljubu imala u glavi. On je prekrasan i strašan je muzičar", rekla j.

Mali Ljuba nije krio oduševljenje zbog saradnje s popularnom Splićankom.

"Toliko je lijepa. Oduševljen sam njom, prelijepa je i pjeva bolje nego ja", rekao je iskreno šestogodišnji Ljuba.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: