Muzika
0

Pogledajte fotografije sa Mostar Summer Festa

Klix.ba
SKC Kantarevac je 27. i 28. juna bio epicentar pozitivnih vibracija koje su se u dva dana Mostar Summer Festa širile Hercegovinom, a sve to na leđima sjajne publike koja je uživala u nastupima čak 10 bendova iz regije.

"Kako smo obećali, ove godine smo sezonu ljetnih zabava u našem gradu i regiji započeli sa stilom“, bile su riječi organizatora dan nakon završetka Festivala.

Prvu festivalsku večer otvorili su mladi band Mustang (BiH), zatim Nešto Između (BiH), Marčelo i Iskaz (Srbija), Brkovi (Hrvatska) te Bajaga i Instruktori (Srbija), dok je druga večer započela nastupom banda Anarhiv (BiH), nakon čega su uslijedili nastupi banda Predgrađe (BiH), Ede Maajke (BiH/Hrvatska), Jinxa (Hrvatska) te legendarnih Partibrejkersa (Srbija).

"Bilo da ste uživali u festivalskoj zoni i u glas pjevali hitove naših izvođača, bilo da ste se odmarali u Chill Out zoni i uz osvježavajuće piće iz udobnih ležaljki gledali uživo prijenos nastupa na glavnoj pozornici, vjerujemo da dobre zabave nije nedostajalo“, zaključili su organizatori.