Muzika
0

Počinju pripreme za novosadski EXIT

Sarajevo-x.com
EXIT u saradnji sa portalom Sarajevo-x.com ove godine vam donosi sve potrebne informacije vezane za vaš potpuni doživljaj festivala. Svakog četvrtka upravo na ovom mjestu, EXIT Sarajevo će vam omogućiti da budete korak bliže novosadskom festivalu.

Jedan od najvećih festivala u Evropi, ove godine vas čeka od 12. do 15. jula, kao i do sada, na Petrovaradinskoj tvrđavi. Ono što EXIT čini EXIT-om su upravo posjetioci. Iako je kapacitet tvrđave 40 hiljada, porodicu EXIT-a čini preko 200 hiljada ljudi koji iz godine u godinu daju svoj pečat festivalu, a odlaze sa neopisivim iskustvom.

Ove godine od EXIT-a ne trebamo očekivati ništa manje od onog na što su nas sa pravom navikli. Tako da na Main stage-u možete čuti Beastie Boys, Roberta Planta, Wu-Tang Clan, Lauryn Hill, Basement Jaxx a i mnoge druge. Zvukovima Dance arene dirigovat će prije svega Mr. John Digweed, Richie Hawtin (Plasticman), zatim čitava LIVE senzacija od kojih izdvajamo Trentemoller, Black Strobe, Collabs 3000. Svojoj publici EXIT je omogućio druženje na www.myexit.org gdje možete kreirati svoj account i osvojiti besplatne ulaznice.

Sarajevo svoje mjesto može pronaći na www.myexit.org/sarajevo.