{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Počinje X Factor Adria, najiščekivaniji muzički talent show u regionu

13.3.2015. u 11:51
8
24
Počinje X Factor Adria, najiščekivaniji muzički talent show u regionu
8
U nedjelju, 22. marta, u 21:30 sati, počinje najiščekivaniji muzički talent show u regionu. Skoro 19 miliona gledalaca pratit će potragu za regionalnom muzičkom zvijezdom, očekuje nas pregršt talenta, teške odluke žirija i publike, suze i smijeh takmičara.
Na predaudicijama u Skoplju, Pogorici. Splitu, Zagrebu, Banjoj Luci, Sarajevu, Novom Sadu i Beogradu pojavilo se oko 11.500 kandidata starijih od 14 godina. Show će se prikazivati u Bosni i Hercegovini, Hrvatskoj, Crnoj Gori, Srbiji i Makedoniji.

Ovogodišnji žiri čine četiri člana dorasla da sjede na čuvenim X Factor stolicama, da doprinesu takičarima kao njihovi mentori, da doprinesu emisiji svojim šarmom i vlastitim X faktorom. Pred njima je težak, ali iskren i lijep zadatak, da pronađu novu muzičku zvijezdu iz čak pet zemalja. U nedjelju su s nama Aleksandra Kovač, Željko Joksimović, Massimo Savić i Tonči Huljić.

Prvo nas očekuju audicije. Na audicijama kandidati pjevaju jednu pjesmu po izboru, a potom žiri odlučuje ko zaslužuje da ide u sljedeću fazu takmičenja. Nakon što takmičar nastupi, sudije daju komentare i glasaju. Takmičaru je potrebna većina pozitivnih glasova, odnosno tri ili četiri "DA" da bi prošao u sljedeću fazu takmičenja. Audicije će gledateljima biti prikazane u prvih pet veoma uzbudljivih epizoda.

U voditeljskim ulogama gledat ćemo lijepe Antoniju Blaće i Snežanu Velkov, te mladog glumca Aleksandra Radojčića.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Anketa
Hoćete li gledati novu "Audiciju"?
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: