Večeras u 22:00h
117

Počinje sedma sezona Helem Nejse Rejdio Šou: Gost prve epizode Feđa Štukan

D. Be.
Nakon pet sezona radijske emisije, jedne sezone internet podcasta i jedne izvanredne pandemijske karantin sezone, Helem Nejse Rejdio Šou stiže i na male ekrane.

U nedjelju uveče sa početkom u 22:00 sati počinje sedma sezona popularne omladinske emisije koja će se pored Helem Nejse YouTube kanala, emitovati i u programu Face televizije u istom terminu.

Gost prve epizode je bosanskohercegovački glumac i pilot Feđa Štukan, a u malo drugačijem konceptu emisije, ekipa će premijerno prikazati i nove igrane rubrike, koje će dan poslije biti objavljene zasebno na YouTube kanalu Helem Nejse.

"Radili smo naporno na pripremi nove sezone naše omiljene emisije i fakat jedva čekamo da publika vidi šta smo uradili. Možemo otkriti da ćemo večeras premijerno prikazati novu rubriku 'Kompliment betl', a u prvoj epizodi snage će odmjeriti Bakir Izetbegović i Milorad Dodik. Raduje nas činjenica da će se nakon radija, teatra i interneta, emisija konačno emitovati i na televiziji. Hvala FaceTV koji su prepoznali potencijal i odlučili se da našu emisiju uvrste u svoj program", kazali su iz Helem nejsea uz poruku da će biti veselo.

Sedma sezona će ići narednih 16 nedjelja, a nakon toga počinje emitovanje animiranog serijala "Bruca Braca Bruda Brada - Uzvraćaju udarac".