Muzika
376

Promo ulaznice rasprodate: Počinje redovna prodaja ulaznica za koncert Dubioza kolektiva

Sarajevo je počela tresti groznica Dubioza kolektiv! Tropik d.o.o., promoter sarajevskog koncerta najpopularnije bh. grupe, ima zadovoljstvo objaviti informaciju da su promo ulaznice, puštene u prodaju prije dvije sedmice, tokom vikenda rasprodate!

Radi ogromnog interesa fanova i javnosti, Tropik je u dogovoru sa managementom grupe odlučio da već od danas, 08. oktobra, pusti u prodaju redovne ulaznice za tribine istok i zapad po cijeni od 15 KM te parter po cijeni od 10 KM.

Inače, ulaznice za muzički spektakl godine prodaju se putem web-stranice kupikartu.ba, putem prodajnih mjesta kupikartu.ba u Banjoj Luci, Tuzli, Zenici, Mostaru, Jablanici, Visokom i Bihaću te na dobro poznatim mjestima u Sarajevu -na platou Skenderije i u Bosanskom kulturom centru. Svakim danom iza 17:00 sati do ulaznica možete doći u popularnom sarajevskom klubu Opera, a karte za koncert fanovi iz Zenice mogu naći u Family Centru Ekran, gdje su za kupovinu na raspologanju cijeli dan.

Od prije nekoliko dana zvanično prodajno mjesto kupikartu.ba postao je i Tropik Media Shop na etaži -1 BBI Centra. Tako ulaznice za ovaj i sve ostale muzičke i sportske događaje svi zainteresovani mogu osigurati i u prostoru u kojem je 16. aprila održana i prva javna promocija albuma "Apsurdistan" uz prisustvo brojnih fanova i medija.

Prvi veliki solistički nastup Dubioza kolektiva nakon pet godina u svom rodnom gradu bit će izvanredna prilika za koncertnu promociju šestog studijskog albuma, koja će se održati u KSC Skenderija u petak, 13. decembra, od 20:00 sati.

Inače, sarajevski koncert će biti treći u nizu velikih solističkih nastupa Dubioza kolektiva. Ususret velikom koncertu u Domu sportova u Zagrebu, 26. oktobra, a potom i u Domu Mladosti u Rijeci, 15. novembra, Dubioza kolektiv predstavlja i novi singl "Volio BiH", koji se nalazi na njihovom aktuelnom albumu "Apsurdistan", a za koji će zvanični videospot biti objavljen u toku novembra.