NP Sutjeska
82

Počeo četvrti OK Nektar Fest na Tjentištu: Večeras publiku zabavljaju Josipa Lisac i Disciplina kičme

Klix.ba
Konferencijom na kojoj su prisustvovali organizatori i partneri festivala zvanično je počeo četvrti po redu Nektar OK Fest, koji će i ove godine u fenomenalnom ambijentu NP Sutjeska do ponedjeljka ugostiti vrhunska imena regionalne muzičke scene. Posjetioci iz cijele regije moći će da uživaju i u brojnim drugim pratećim sadržajima koji će ih upoznati sa svim ljepotama i vrijednostima ove destinacije.

"Sve je spremno za četvrto izdanje Nektar OK Festa. Publika će ove godine uživati u muzici na tri stejdža: 'Jägermeister Main stage', 'OK stage' u OK kampu i na novom 'Summer stageu' koji se nalazi pored bazena"- izjavila je Karolina Karalić , PR menadžer Nektar OK Festa.

"Večeras na OK festu možete da očekujete festivalsku set listu hitova Discipline Kičme, koja će se razlikovati od uobičajene koncertne", najavio je svoj nastup na Tjentištu u okviru Nektar OK Festa Koja iz Discipline kičme koji će večeras sa Del Arno bendom i Josipom Lisac publiku zabavljati do ranih jutarnjih sati na Jägermeister Main stageu.

Kao i uvijek najbolja zabava rezervisana je za OK kamp i OK stage na kojem će nastupiti Straight Jackin – Justin's Johnson. Zabave neće manjkati i na Summer stageu koji se nalazi pored bazena i gdje će posjetioci uživati u elektronskoj muzici uz Nebs Jack i G.Edd, a za after party u OK Stageu bit će zadužen Koyote.

Ljubitelji filmske umjetnosti uživat će u "OK cinema" zoni, koja se i ove godine realizuje u saradnji sa Operacijom kino i Sarajevo film festivalom, u okviru koje će večeras biti prikazan film "Sing Street".

"Banjalučka pivara je i ove godine odlučila da partnerski podrži Nektar OK fest, prepoznavši ga kao manifestaciju koja u potpunosti zaslužuje naše povjerenje. Saradnja našeg najpoznatijeg brenda Nektar piva i Nektar OK Festa je došla kao prirodan slijed događaja, jer dijelimo iste vrijednosti, a sada i sam naziv festivala Nektar OK fest potvrđuje tu tvrdnju. Također, ne smijemo zaboraviti ni društveno odgovornu pozadinu cijelog festivala, kao ni nastojanje organizatora i njihovih partnera za očuvanjem prirodne sredine i prelijepog ambijenta Nacionalnog parka Sutjeska. Banjalučka pivara već godinama čini značajne napore koji se tiču recikliranja i očuvanja naše okoline, što je još jedan od razloga za saradnju sa Nektar OK Festom", izjavila je Milka Stanivuković, PR menadžer Banjalučke pivare.

Pored Banjalučke pivare, uz Nektar OK Fest ove godine na Tjentištu je i prijatelj festivala kompanija m:tel.

"Svjesni značaja OK Festa za promociju festivalske kulture, za predstavljanje naše kulturne baštine i Nacionalnog parka Sutjeska, kompanija m:tel je i ove godine prijatelj festivala.  Za posjetioce OK kampa kako bi kampovanje bilo što ugodnije, pripremili smo m:tel korner u kome se mogu odmoriti i napuniti mobilne telefone, a svi posjetioci OK Festa će moći da kupe m:tel prepaid dopune kako bi nesmetano komunicirali, tokom festivala", izjavila je Milica Stojaković, glasnogovornica kompanije m:tel.

Pored Banjalučke pivare i prijatelja festivala kompanije m:tel, zvanični telefon festivala je Huawei P10 i Addiko Bank, banka partner festivala.