Muzika
32

Počela prodaja ulaznica za oproštajni koncert Vaya Con Dios

Klix.ba
Na web-stranici www.vaycondios.ba danas je započela prodaja ulaznica za oproštajni koncert grupe Vaya Con Dios u Sarajevu, koji će biti održan u dvorani Zetra u subotu 26. oktobra 2013, sa početkom u 21 sat.

Ulaznice za ovaj muzički spektakl mogu se nabaviti po cijenama od 25 KM (tribine), 30 KM (parter i balkon), te 50 KM (VIP parter i VIP balkon). Sva mjesta koncertu će biti sjedeća, a broj ulaznica za koncert ove legendarne grupe je ograničen.

Na web-stranici www.vayacondios.ba je, putem Raiffeisen bank E-Pay servisa, koji garantuje maksimalnu sigurnost kupovine na internetu, omogućeno plaćanje ulaznica putem kreditnih kartica.

Kupovinom putem oficijelne web stranice, www.vayacondios.ba, do ulaznica za ovaj spektakularni muzički događaj će moći doći i građani koji se ne nalaze u blizini nekog od standardnih prodajnih mjesta.

Od petka 4. oktobra 2013. godine ulaznice će se moći kupiti i na prodajnim mjestima u Sarajevu - biletarnica Bosanskog kulturnog centra; ispred sarajevske Tržnice; na platou Skenderija i u Agenciji Centrotrans (Ferhadija 16), Tuzli – Agencija Transturist (Turalibegova 6), Zenici – Agencija Centrotrans (M. Tarabara 4), Mostaru - Agencija Autoprevoz (Trg Ivana Krndelja – Autobuska stanica) i Banjoj Luci – Agencija Neobas (Jevrejska bb).