{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Počela prodaja ulaznica za Mostar Blues Festival

25.6.2013. u 18:24
0
1
Počela prodaja ulaznica za Mostar Blues Festival
0
Počela prodaja ulaznica za Mostar Blues Festival
Počela je prodaja ulaznica za 11. Mostar Blues & Rock Festival, na kojem će nastupiti čak 11 bendova i izvođača, među kojima se nalaze Sugar Blue, Ten Years After, Lance Lopez, Drugi način, Yu Grupa, Urban & 4 i Partibrejkers.
Cijena dnevne ulaznice u pretprodaji iznosi 15 KM, dok će na ulazu iznositi 20 KM. Cijena festivalske, trodnevne, ulaznice je 40 KM. Ulaznice se mogu kupiti na prodajnim mjestima: MC Pavarotti, Caffe Coco Loco, Caffe Publika, poslovnice Fortuna Toursa (Mostar), Caffe Opera i Magaza (Sarajevo), MG Travel i DFK (Banja Luka), Kompas Tours (Tuzla), Centrotrans (Zenica), Sunce Travel (Jablanica) te na stranici Kupikartu.ba.

Zanimljivo je da su nakon 10 godina predstavljanja bluesa i stalnog koketiranja sa rockom, organizatori Mostar Blues Festivala ove godine konačno odlučili i taj muzički pravac dodati u ime festivala.

"Promjena imena festivala u Mostar Blues Rock Festival otvorit će vrata značajnim rock autorima koje namjeravamo dovesti u Mostar, a skratiti pojašnjenja o vječnoj konekciji bluesa i rocka. Ipak, da nas se pita, ovu godinu bi proglasili godinom bluesa: besparica, depresija, beznađe, osamljenost, recesija, kriza... Ne pravdamo se, svima je teško, ali jednostavno u ovim uslovima ne uspijevamo, ne možemo bolje, još ne ostvarujemo ciljeve koje ovaj festival ima", naveli su organizatori festivala za Klix.ba.

Program festivala18. juli u 21 sat, MC Pavarotti - Harmonica Stories

Mar Mar Blues (BiH)
Blue Family feat. Pera Joe (Srbija)
Sugar Blue (SAD)

19. juli u 21 sat, SC Kantarevac

Bad Blues Band Bulevar (BiH)
Drugi način (Hrvatska)
Ten Years After (UK)
Yu Grupa (Srbija)

20. juli u 21 sat, SC Kantarevac

PistolEro (BiH)
Urban & 4 (Hrvatska)
Partibrejkers (Srbija)
Lance Lopez (SAD)

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Anketa
Hoćete li gledati novu "Audiciju"?
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: