Muzika
11

Počela prodaja ulaznica za Massimovu turneju u BiH

Klix.ba
Započela je prodaja ulaznica za pet velikih koncerata koje će Massimo održati u sklopu svoje predstojeće bh. turneje.
"Turneja započinje 1. marta u Bihaću u dvorani Kulturnog centra, te se nastavlja 5. marta u Tuzli u prostoru Bosanskog kulturnog centra, 6. marta u Zenici u Bosanskom narodnom pozorištu, a glavni koncert za Dan žena Massimo će održati u Sarajevu, u Domu mladih 8. marta 2014. Massimo će nakon Sarajeva nastupiti 10. marta u Mostaru, u Domu Herceg Stjepan Kosača", najavljuje koncerte Tomislav Kašljević, producent i organizator Massimove koncerte turneje, kojoj je glavni pokrovitelj m:tel.

Zanimanje za ovu turneju je zaista veliko, te se očekuju rasprodane dvorane u svim gradovima. Kako Massimo uživa posebno veliku popularnost ženske publike, oduševljenje je još veće jer je kompletna turneja osmišljena u duhu Dana žena.

Massimo, kojeg sve češće nazivaju vladarom radijskog etera jer je u protekloj godini doista obarao rekorde popularnosti na regionalnim muzičkim top listama, sa svojim se pratećim bendom već punom parom priprema za bh. turneju, a prije početka 1. marta u Bihaću, očekuje ga još nekoliko velikih rasprodanih koncerata u Hrvatskoj.

Ulaznice se mogu nabaviti po cijeni od 15 KM i 20 KM, ovisno o kategoriji sjedenja, a prodaju se na svim blagajnama dvorana i putem portala www.kupikartu.ba.